2009-02-10 54 瀏覽
每次番香港我都一定要去澳洲牛奶公司食佢哋既炒蛋, 由於佢哋過年放假放到初九既關係﹐ 我就初九晏晝走左去食記得上一次去已經係舊年年中既事, 大半年後都出奇地未加過價﹐早餐同快餐依然是24蚊, 而午餐就28蚊. 由於我地吾想食佢哋咩特別既叉燒意粉關係, 就叫左一份快餐要炒蛋多士 ﹐ 再散叫了份蛋治同埋一碗燉蛋。味道方面, 炒蛋仍然保持到佢哋既一流水準, 好滑! 必食之選...仲有片厚多士依然好正﹐至於蛋治都係一定要食, 非常厚的蛋加上外面軟軟的厚麵包..好得^^快餐飲埋支維記銀蓋鮮奶就更正...最後碗燉蛋本人就覺得麻麻, 我會比較鐘意食佢哋既燉奶多d (可能係我吾鐘意佢加左杏汁既關係啦), 不過燉蛋都係好滑, 如個你鐘意杏汁燉蛋既話可以一試。順帶一提, 可能我果日去係o岩o岩過完年既關係, service好好, d伙計變得好有禮貌..又吾駛搭檯可以食慢d. 下次再去我會試下佢哋既奄列, 但係炒蛋同蛋治就一定要再食喇

快餐飲埋支維記銀蓋鮮奶就更正...

下次再去我會試下佢哋既奄列, 但係炒蛋同蛋治就一定要再食喇
快餐- 炒蛋, 厚多士
厚厚蛋治