2022-01-27 206 瀏覽
次次經過都大排長龍,今次滿心歡喜去食點知好失望😥 黎間蛋包飯過江龍係日本都有唔少分店,我本來期望好高🥴試左兩款蛋包飯同埋個parfait 都麻麻地🥺 /蒲燒鰻魚蛋包飯 $248/滿天星肉汁漢堡扒蛋包飯 $238/佢黎到嘅蛋顏色特別鮮艷,顏色好靚,但係其實個人覺得d 蛋望落都已經係炒得熟得滯🥲 鰻魚係原條咁上,肉質都幾厚,唔會有鰻魚腥味👌🏻 個漢堡扒真係幾失望😥 真係好乾… 完全唔肉汁lor🌚😂 兩個蛋包飯我唔話佢難食,但係性價比真係唔高,同埋過江龍我真係expect 會好食🥲/士多啤梨芭菲 $108/軟雪糕黎到已經係溶溶地嘅狀態… 面頭牛奶雪糕係奶味濃郁,士多啤梨裝飾都好吸睛,但係下面個幾層真係唔知食緊咩,好似係cream cheese 質地嘅yoghurt?🤔仲有d cream 同埋jam整體黎講,真係太失望,如果要我排隊比黎個價錢食我一定唔會黎,蛋包飯黎講香港都有其他更加好食嘅選擇😥

蒲燒鰻魚蛋包飯
個漢堡扒真係幾失望😥 真係好乾… 完全唔肉汁lor🌚😂