2020-02-27 366 瀏覽
餐廳係日式居酒屋嘅裝潢🎎 內部寬敞食物有和食同燒肉選擇 今次因為熱氣就冇食燒肉了~ 但聽講呢到嘅燒肉都好唔錯 下次要試下座位分燒肉區同非燒肉區 唔食燒肉的話都唔怕會吹到成頭燒肉味環境舒服 可以邊食邊慢慢傾計😋.// 鹽燒豚腩丼 💲108 HKD //好邪惡嘅豚腩肉啊!🤤 大大塊嘅腩肉表面微焦 咬落去帶少少鹹香 脂肪比例平均 肉質唔會過靱 迫出黎嘅油香再撈埋温泉玉子、青蔥、紫菜同口感煙韌嘅飯粒 就算會肥都忍唔到口 簡直令人再三回味啊🤤🤤.// 角切刺身丼 💲128 HKD //一咬魚子 魚香瞬間充滿口腔🤪 接著就係堆到滿滿嘅粒粒厚切刺身同吞拿魚茸 一樣保留到鮮甜嘅味道 配合青蔥同帶醋香嘅米飯食 一流👍🏻.// 自家制鰻魚玉子燒 💲68 HKD //呢個玉子燒好出色呢 軟綿綿嘅口感加上濃郁嘅蛋香味 包住入面嫩滑嘅鰻魚粒 再配上甜甜的鰻魚醬汁 必點!.// 鵝肝 💲65 HKD//最後個胃仲有位就叫多條燒鵝肝 滿足下我呢排嘅鵝肝癮XD
餐廳係日式居酒屋嘅裝潢🎎 內部寬敞
食物有和食同燒肉選擇 今次因為熱氣就冇食燒肉了~
但聽講呢到嘅燒肉都好唔錯 下次要試下
座位分燒肉區同非燒肉區 唔食燒肉的話都唔怕會吹到成頭燒肉味