(非會員)
自從8月8號去完後上兩星期又再去多次試下今次我地一行四人 諗住坐"咖"位 可以舒服下點知排隊由7點幾8點等到9點半先入到 點解可以咁利害架之後終於入到去 就馬上點野飲先 {杯西瓜奶又幾好飲wo}然後點左各款壽司 今次真係唔講得笑 點左好多上次無試過既野唔講普通饅魚壽司 多春魚壽司 三文魚壽司同幼條甜蝦壽司果d啦瀨尿蝦壽司:蝦身僵直而無味 有一陣怪味海哲壽司: 我第一人勇敢食先 老實一句 我真係差d食佢食到哽到 真係果一刻好驚有咩事 牙力唔夠好既老人家 and 喉嚨唔夠大既千奇唔好試班cake:我兩位朋友各食1件 咬兩口然後入廁所吐了 可想而之...蟹子壽司:心諗依d普通野無咩事會發生既 點解一食 激咸蟹子同超濕紫菜加強版?服務方面 有位肥哥哥仔 眼見佢係我地旁邊行行下又同d客傾計我地就叫佢幫我地拎個wasabi啦 點知講左3.4次都當我地無到 好唔開心 最後 我發覺都係下午去明將好 因為係晚市我終於見到..各位人兄所講既超髒壽司蓋 上面痴住既料唔係屬於佢蓋住果舊壽司可能係晚市太多人 好難清潔乾淨啦 好難怪得佢地既順帶一提 我上星期食完後即晚入急症 因為
自從8月8號去完後上兩星期又再去多次試下
今次我地一行四人 諗住坐"咖"位 可以舒服下
點知排隊由7點幾8點等到9點半先入到 點解可以咁利害架

之後終於入到去 就馬上點野飲先 {杯西瓜奶又幾好飲wo}
然後點左各款壽司 今次真係唔講得笑 點左好多上次無試過既野
瀨尿蝦壽司:蝦身僵直而無味 有一陣怪味

服務方面 有位肥哥哥仔 眼見佢係我地旁邊行行下又同d客傾計

最後 我發覺都係下午去明將好 因為係晚市我終於見到..
可能係晚市太多人 好難清潔乾淨啦 好難怪得佢地既

順帶一提 我上星期食完後即晚入急症 因為吃了不清潔的食物..
試埋依次 我諗以後都係去番正常既壽司店食壽司好了
  • 煎茶.西瓜牛奶.多春魚壽司.饅魚壽司