2018-03-17 74 瀏覽
忙完一日,去食個放題最好不過。今次黎呢到試下!入到去,都幾闊落,好多人黎,可見都幾受歡迎。之後更加係爆場tim!勁呀!野飲仼拎,而枱面上都有小食,有鳳爪、酸蘿蔔同螺肉,非常好開胃。我地太肚餓都逼不及待要即刻叫野食。一開頭,當然不可以少左刺身,種類繁多,我都每樣都叫啲。全部都好新鮮。最欣賞嘅係佢啲蝦。覺得好鮮甜爽口。三文魚切法非常好,厚度適中。鮑片係另一款我比較中意食,因為好有咬口。其他就不過不失啦!之後就到呢個壽喜燒。材料好豐富,湯底好鮮甜。肥牛真係好正😆😍另外,仲有好多蔬菜同菇係入面,索左啲湯,真係好香呀。牛!我最中意食牛!所以去到邊都叫牛!略嫌多左小小肥肉。但好稔好香好入味。除左用洋蔥去炒外,仲有薯仔!我好中意食薯仔。芝蔴炸雞翼好香!唔油!肉質好滑,外皮就脆卜卜!好味呀!食完後朋友仲叫多幾次!蝦係我最中意嘅!呢到嘅蝦燒得好香!肉質好滑,味道鮮甜。有竹簽督住好方便食。唔需要仼何調味料已勁好食。榴連炸彈,我去到邊間放題都一定會叫。因為我係極愛食榴連。呢個略嫌甜左小小,但冇搶到榴連味,幾好。外脆內流心,又煙煙韌韌,好食呀。炒通菜,係食完一堆肉呀,炸野之後,黎啲菜幾好。我覺得有點鹹,但朋友
忙完一日,去食個放題最好不過。今次黎呢到試下!

前菜
魚生
壽喜燒

炒通菜,係食完一堆肉呀,炸野之後,黎啲菜幾好。我覺得有點鹹,但朋友覺得岩岩好。
燒菠蘿
最後,燒菠蘿,又係必點,多汁,甜甜的,幫我消消濟!
外面有雪糕櫃,之前叫定,攞張紙仔岀去換就可以了。
食物質素都不錯,人頭湧湧,好多人黎食。最岩情侶拍拖,朋友聚會啦!
魚生
壽喜燒