2024-02-28 74 瀏覽
同朋友仔呢有時真係好鍾意食串燒㗎😁食過咁多間呢一間呢真係最多人最旺同埋有特別好味㗎喎 😋仲坐得好舒服添 💯牛肉肥瘦金運添呀仲好味道😋😋一口和牛粒 , 燒到外脆內軟咬落去啲汁流出嚟勁juicy呀好惹味呀💯雞軟骨有兩串燒到脆卜卜香噴噴咬落彈牙正㗎👍雞皮都係有兩串雞皮燒到脆卜卜好惹味😋魚腐第一次食燒到薄片咁樣樣,咬落啲魚腐肉軟淋淋 好juicy㗎👍呢個正我😋雞髀菇😁 雞髀菇加埋嗰啲燒烤粉,燒到外面有少少脆咬落去呢軟淋淋好似食雞肉咁👍👍真係好好味喎👍👍冬菇一咬落去就勁多汁流出嚟喇呢個都正啫💯日本一口紫薯估唔到紫薯仔都可以燒㗎😋真係一咬落去好好味囉💯💯饅頭片食過燒饅頭片呢, 就走唔甩㗎喇每次嚟到都要食 😅有三片脆卜卜好好味又香甜裏面係軟淋淋㗎 值得一試呀👍👍棉花糖夾餅好大份㗎💯有四塊嘩😋真係最好味😘每柏都有叫㗎👍👍燒到呢好似我哋去bbq嗰啲棉花糖咁軟淋淋上面放啲朱古力醬脆卜卜好滿足呀!川味王 地址: 尖沙咀柯士甸路17號豐樂大廈地下2號舖

牛肉肥瘦金運添呀仲好味道😋😋

雞軟骨有兩串燒到脆卜卜香噴噴咬落彈牙正㗎👍