2023-04-25 542 瀏覽
📍Ssal Bori Ssal🍕泡菜煎餅 김치전 $85呢個煎餅絕對係必叫🤩即叫即整,所以嚟到嘅時候熱辣辣,食落仲好脆卜卜,餅邊特別香脆🤤泡菜嘅份量係超級多,幾乎每食一啖都會食到🤤中間有兜酸酸甜甜嘅醬汁,好開胃同埋好解膩👍🏻🐖 韓式豬手&五花肉 족발보 쌈콤보 $308價錢略嫌有啲貴,但個味道同份量對得住個價錢,性價比係高嘅🤫肉嘅份量好多,大概3-4個人嘅份量,最啱一大班人一齊share😝豬手好入味,充滿膠質,補充骨膠原一流⭐️五花肉就肥瘦相半,每一塊都切得好厚,用生菜包埋特製嘅醬汁一齊食,特別有風味😌🐔辣雞腳 매운닭발 $178味道方面係幾入味,幾淋,但對於食得辣嘅我嚟講都覺得有啲辣🤫而雞腳底下有極多芽菜,吸晒啲醬汁,所以勁入味🌶️🍶Mak So Sa 새콤 달콤 막소사 $110好濃郁米既香味,好易入口😆啱曬唔係好飲得嘅朋友仔🤤⭐️好味指數:9/10📍Ssal Bori SsalSsal Bori Ssal (尖沙咀)尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下B舖
📍Ssal Bori Ssal
泡菜薄餅

🍕泡菜煎餅 김치전 $85
韓式豬手&五花肉

🐖 韓式豬手&五花肉 족발보 쌈콤보 $308
辣雞腳

🐔辣雞腳 매운닭발 $178

🍶Mak So Sa 새콤 달콤 막소사 $110
好濃郁米既香味,好易入口😆啱曬唔係好飲得嘅朋友仔🤤

⭐️好味指數:9/10

📍Ssal Bori Ssal
Ssal Bori Ssal (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下B舖
泡菜薄餅