2022-02-09 50 瀏覽
桂花小幸 (新都城中心) (將軍澳).疫情下每晚都屋企食嘅情況下,間中都想偷雞休息下。今晚陪女朋友屋企人食個台式下午茶!.⭐️小黃瓜•蕃茄湯水餃•台灣腸•花枝丸⭐️.呢度其中一個吸引我嘅地方就係因為有好多小食,而且全部價格都唔貴佢嘅小黃瓜非常之酸好夠開胃。台灣腸濃味得來有咬口,花枝丸仲要超大粒.⭐️秘罈酸菜魚米線⭐️.酸菜魚米線正正係我冇乜胃口嘅時候必叫,貪佢夠開胃之餘啲魚肉又滑.⭐️滷水蛋滷肉飯套餐配時菜及紫菜魚丸湯⭐️.滿滿嘅滷肉飯再加上白菜仔同埋紫菜魚丸,另外仲有三洋小食分別係青瓜貓耳朵同埋醬漬茄子.⭐️蕃茄酥炸排骨米線⭐️.酥炸排骨配上千島醬絕配,另外你可以揀米線或者台灣麵,湯底上都可以揀牛肉湯或者加$3變辣牛肉湯又或者呢一個番茄湯.夏日水漾鮮果茶.呢度嘅水果茶每次嚟都一定要飲,因為佢勁大杯,堂食嘅話你仲可以食埋佢啲水果.桂花小幸 (新都城中心) (將軍澳)將軍澳貿業路8號新都城中心2期UG樓UG051F號舖
桂花小幸 (新都城中心) (將軍澳)

⭐️小黃瓜•蕃茄湯水餃•台灣腸•花枝丸⭐️
佢嘅小黃瓜非常之酸好夠開胃。
台灣腸濃味得來有咬口,花枝丸仲要超大粒

⭐️秘罈酸菜魚米線⭐️

⭐️滷水蛋滷肉飯套餐配時菜及紫菜魚丸湯⭐️

⭐️蕃茄酥炸排骨米線⭐️
夏日水漾鮮果茶
桂花小幸 (新都城中心) (將軍澳)
將軍澳貿業路8號新都城中心2期UG樓UG051F號舖