2022-01-29 868 瀏覽
一直都好想試下依一間專食炸豬扒飯嘅小店,機緣巧合下就係今日☺️🧡蔥油豬扒飯🧡💵$64依個飯係舖頭嘅人氣之選😜大大塊炸到金黃香脆嘅豬扒,上面加咗一小堆蔥油,望落已經好吸引😋豬扒係帶骨豬扒,啱晒啲鍾意啜骨嘅人~豬扒好厚肉😍雖然咁厚嘅豬扒如果要炸到熟,啲肉質好容易就會過鞋,不過佢又無依個問題😳肉質都幾鬆軟,仲保持到少少肉汁☺️炸皮都好薄好鬆脆,加埋啲蔥油真心正🥰💜 秘製豬扒配胡椒豬骨湯米線(轉粗麵)💜💵$64見到寫住「新出品」,仲要「每天限量供應」,就吸引咗我男朋友去叫😂豬扒都係咁好食,係無咗啲蔥油~而個胡椒豬骨湯米線可以轉其他麵,我哋轉咗做粗麵~份量其實都幾多,粗麵好重胡椒味,後勁仲有少少辣,我覺得食落都幾特別,都唔錯~不過男朋友唔鍾意🤭依層就真係好睇個人口味喇~💕overall💕炸豬扒高質,價錢喺港島區嚟講算親民,推介~

🧡蔥油豬扒飯🧡
💵$64

💜 秘製豬扒配胡椒豬骨湯米線(轉粗麵)💜
💵$64

💕overall💕
炸豬扒高質,價錢喺港島區嚟講算親民,推介~
蔥油豬扒飯
秘製豬扒配胡椒豬骨湯米線(轉粗麵)
蔥油豬扒飯
秘製豬扒配胡椒豬骨湯米線(轉粗麵)