Kokoro Tokyo Mazesoba | #灣仔 社交媒體網站成日見到佢嘅出現 俾佢個樣吸引咗 賣相好靚 有好多料排哂出嚟好吸引 (vischel必須係visual first🫡) ⪧叉燒撈麵 M: $89 L: 99 整體都係幾濃味 每樣料都有各自嘅味 蔥、京蔥同生蒜最為突出 加埋一齊幾夾 撈埋生雞蛋令成個麵更有撈麵嘅感覺 麵質偏有咬口 煙韌 好掛汁 仲有小小辣 不過個人覺得太濃味了叉燒比平時拉麵嘅叉燒厚身同肥 好腍 有炭燒味幾驚喜 食到尾都仲係好濃味 可以免費加個飯 但淨係麵已經好飽了~ 個人覺得M已經好夠飽🤣承受能力較高人士建議可以叫L ⪧咖哩炸雞撈麵 (M$88 L$99)不喜歡肥叉的朋友叫的撈麵 咖哩味濃同辣 比叉燒拉麵辣 唔食得辣人士注意~~
Kokoro Tokyo Mazesoba | #灣仔

⪧叉燒撈麵 M: $89 L: 99
上:  咖哩炸雞撈麵  下:  叉燒撈麵

叉燒比平時拉麵嘅叉燒厚身同肥 好腍 有炭燒味幾驚喜
叉燒撈麵

⪧咖哩炸雞撈麵 (M$88 L$99)
咖哩炸雞撈麵