2023-07-01 63 瀏覽
▫️kiki麵平日見得多,都係第一次黎餐廳食😯 估唔到人流都幾多,keep住有人拎飛排隊等位🧐 餐廳環境唔算大不過都叫坐得舒服😌🍽 全日套餐 - 小食+主菜+飲品 $148✨▫️以IFC黎講,呢個價錢算幾抵食👍🏻 可以任選多款招牌拌麵同小食,真係花多眼亂👀〰️ 主菜🦀 蟹黃油拌麵 +$10▫️第一眼就俾呢個蟹黃麵吸引左🤩 滿滿嘅蟹黃醬非常濃郁,仲有唔少蟹肉絲🦀 再加入蟹油同醋撈勻,每啖麵都有蟹黃油鮮味🥰 🐖 麻辣蹄花拌麵 ▫️麻辣汁埋藏係麵底,撈勻後麻辣香味出晒黎🌶 麵條爽口彈牙,豬蹄炆得軟淋入味,外皮膠質豐富岩晒一眾女士🧏🏻‍♀️〰️ 小食 ⚫️ 涼拌皮蛋豆腐▫️豆腐好滑溜,配埋皮蛋味道好夾🫶🏻🥕 韓式蘿蔔▫️蘿蔔切成碎粒,就咁食或拎黎撈麵都可以🤣 酸酸辣辣寧舍開胃😋〰️ 飲品🍑 白桃烏龍▫️清香鮮膩嘅白桃烏龍🫖 我嗰杯走冰走甜再加$5配愛玉🤣 滑得黎又有咬口好正😆

🍽 全日套餐 - 小食+主菜+飲品 $148✨

〰️ 主菜
🦀 蟹黃油拌麵 +$10

🐖 麻辣蹄花拌麵

〰️ 小食
⚫️ 涼拌皮蛋豆腐
▫️豆腐好滑溜,配埋皮蛋味道好夾🫶🏻

🥕 韓式蘿蔔

〰️ 飲品