2024-03-02 226 瀏覽
無心插柳,某日放假經過,見到門口Menu幾吸引,決定要入去試吓!店舖細細,但環境整潔,有用心機嘅裝修。加咗唔少分數👍🏻一入到店內,最令我深刻印象嘅係好多寵物😅...首先係一隻雪白色嘅鸚鵡,以一條顏色搶眼嘅螢光粉紅頸帶,完全吸引咗我嘅注意力。其次係坐喺bar 頭,一位客人抱住嘅小貓(事後得知佢個名叫芝麻)見到小貓一直俾客人溫柔咁抱住,個畫面令人覺得好溫暖🧡...仲有兩隻好活潑嘅小狗不斷嘗試偷食客人嘅食物,雖然失敗但係超可愛!😝坐低咗一陣,已經感覺到一間凝聚咗好多熟客同埋小動物嘅店舖,分數又加了唔少! 😍當日店舖員工唔多比較忙,但感到驚喜嘅係, Cafe嘅熟客會好主動幫忙店主。呢個狀況令我覺得好感動同好有愛! 💜等咗一陣,親切嘅staff送上我點嘅燒魚定食。無論觀感同埋食物嘅溫度都比較高水準,不錯!😋向來鍾意飲咖啡嘅我,當然唔少得去試吓佢哋杯咖啡啦!☕️當日叫咗杯摩卡,入口香滑細緻,仲有陣陣嘅朱古力🍫香味,朱古力味唔會太濃掌握得非常好,高分! 🤗整體感覺超良好🤩,嗰次之後間中都會去幫襯,感受吓咁有愛嘅cafe 氣氛🥰
店舖細細,但環境整潔,有用心機嘅裝修。加咗唔少分數👍🏻

一入到店內,最令我深刻印象嘅係好多寵物😅...