餐廳: 金祥排骨麵
資訊:

2024-03-20 286 瀏覽
主打上海炸豬扒麵 每逢週末都會大排長龍一間十分有人情味既小店店員非常熱情細心 見我哋第一次食 主動同我哋介紹招牌菜排骨粗炒麵- 上海粗炒+炸排骨 上菜時即哇左 排骨既份量填滿成個碟 入後鬆脆香口 炒麵亦好夠味 不會乾爭爭菜膽雲吞冬排隊麪份量好夠!相對比較清淡 但非常啱我淡口味 特別要讚個冬菇 炆到好入味 入口爆哂汁🤤🤤 香煎餃子即叫即煎 夠香夠脆 正常發揮 同雲吞餡有啲唔同 肉味較重每樣份量都超大 我哋兩個人其實食到尾已經飽到不得了 如果唔係太大食 三樣嘢應該可以夠3位食 🤭最後我哋打包埋返屋企食
主打上海炸豬扒麵 每逢週末都會大排長龍
一間十分有人情味既小店