旺角去邊區都好方便🚊🚖🚌,約朋友食飯就啱曬。今次就約咗朋友食位於旺角東站moko嘅The Pantry & Chips Republic。呢間餐廳都係主打啲fusion西餐😆,Pancake同其他甜品。Tiramisu Pancake pancake超大舊👍,將pancake整到tiramisu蛋糕咁嘅味真係好創新☺️,淋埋楓糖漿落去又香甜🍁又有咖啡香☕!一切落去香濃蛋漿標曬出嚟,真係睇到都流口水🤤。海膽帶子意粉😋係呢度嘅招牌菜,呢兩樣名貴海鮮份量唔少🏆,絕對畀足料!叫得做招牌菜,真係唔係到到有,呢碟fusion意粉真係值得試試!漢堡🍔都好有水準!Maple Bacon Cheeseburger 最勁嘅就係maple bacon🤫。哎呀又唔小心講咗個秘密出嚟!Maple bacon令到一個安格斯漢堡多咗一份香甜,係真係又有焦香又有甜。相信係佢哋嘅絕招!🫢最後大家嚟到一定要試奶昔🥇,我自己好鍾意飲奶昔,又冰涼又有濃厚嘅口感,超正!呢度奶昔有好多味道,我就試咗薄荷朱古力味🍫🌿,下次經過真係會買杯嚟飲。旺角地點咁方便大家經過或者特登嘅人嚟食都可以,The Pantry & Chips Repu

旺角地點咁方便大家經過或者特登嘅人嚟食都可以,The Pantry & Chips Republic絕對唔會令你失望!👏👌
tiramisu pancake

海膽帶子意粉