2022-05-09 760 瀏覽
從未試過係餐廳食成set嘅中菜 見到好多菜式都覺得好新奇 我哋叫左個4人餐 再單點左松子魚 總共都要成千蚊賣單 但係就夠飽點心方面緊係要叫小籠包 黎食中菜點可以唔叫 小籠包個皮薄 入面多汁鮮味 好好彩我哋都好小心咁夾小籠包 大家都冇穿冇爛涼菜方面就叫左口水雞 個味ok 雞肉夠滑 已經合格主菜方面叫左酸菜魚同片皮鴨 鱸魚冇乜骨 魚質夠滑同入味 片皮鴨唔會太肥 啲肉都唔柴 份量對4個人黎講岩岩好最後講埋松子魚同水晶肴肉 造型黎講已經誠意滿分 好少係其他餐廳見到啲咁有特色嘅菜 水晶肴肉食落有唔同層次 肉質嫩 啫喱入口即溶但又唔係肥膩 好得意松子魚個汁酸酸甜甜 加左個外層炸到脆卜卜 好唔捨得破壞佢造形

涼菜方面就叫左口水雞 個味ok 雞肉夠滑 已經合格

水晶肴肉