2022-06-15 192 瀏覽
二訪呢間日式放題餐廳,感覺一次比一次抵食。朋友最鍾意食生蠔,覺得今趟啲蠔更大隻算係新鮮,呢度係加個價錢任食、朋友真係好放任係咁食!自己較喜歡海膽帶子,上次我哋encore咗好多碟、今次仍算keep到水準,帶子creamy彈牙,海膽水準正常仙氣嘅刺身拼盤個配搭同上次差唔多,有巨型珍寶赤蝦、油甘魚、三文魚、希靈魚、冰山蚌、八爪魚、鮑片、馬刀貝、北海道角螺、赤貝、泰式生蝦,各樣刺身狀態還好,最鍾意食醬油吞拿魚調味唔錯熟食都多特色選擇,燒菠蘿又甜又多汁、我哋不斷添食!日本番薯仔天婦羅細細粒煙韌甜糯、唔食對唔住自己! 飛天炒通菜惹味、泰式魚露燒蝦、燒元貝和秋刀魚好香口好食、皇帝蟹棒天婦羅較細粒都okay啤酒汽水任飲,甜品櫃有泰式甜品和迷你糕點,我較like韓國雪糕,個人獨食兩杯雪糕、好味好滿足

刺身拼盤/海膽帶子
生蠔