2023-11-30 165 瀏覽
已經第二次到訪,雖然提早Book位,但都係坐唔到塌塌米位置🥹 今日慶祝朋友生日,揀咗響美麗華入面呢間算好味嘅西日輕食,唔單止嘢食好味,最鍾意都係佢個環境好舒服,特別係我哋因為慶祝生日,朋友都好鍾意 最吸引都係唔少得嘅招牌菜 - 月見雞肉棒串。嫩滑雞肉串搭配蛋黃醬,唔會好肥膩,賣相好好,最啱打卡,因應人數,啱啱好夠分蟹肉海膽奶油貓耳麵都係好有驚喜嘅菜式,結合咗蟹肉、海膽同奶油嘅濃郁風味,唔會太多汁,又唔會太乾,份量就適中另外都叫左個燉飯 — 壽喜燒牛肉蛋汁燉飯,雖然賣相唔算好吸引,但估唔到食落又幾夾,會有滿足感呢間都出咗名要排隊,所以一定要提早訂座,尖沙咀嚟講,性價比都幾好,絕對值得食一次,可以享受輕鬆愉快嘅時光!總括嚟講,MUTA 結合咗西日輕食嘅精髓,如果可以有更多款式揀就好,可以試唔同出品😆

月見雞肉棒串

蟹肉海膽奶油貓耳麵