之前食完一直念念不忘想搵日再去,特別掛住個 pasta 同 tiramisu🤤見上次lunch去都幾有feel,今次特意選擇晚上到訪,感覺上更有情調氣氛更佳。店內裝修走英倫復古風,主要提供意粉、漢堡包等主食,亦有供應輕食、甜點等。🔸ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ sᴘᴀɢʜᴇᴛᴛɪ ᴡ/ sᴘɪᴄʏ ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ sᴀᴜᴄᴇ $148雞肉份量幾慷慨,扁意粉底都幾掛汁,整體會偏辣少少,係屬於比較惹味開胃嘅主食。🔸ᴏʟᴅɪsʜ ғᴏᴜʀ ᴄʜᴇᴇsᴇ ʙᴇᴇғ ʙᴜʀɢᴇʀ $158第一次嚟嘅時候無試到呢個 ᴏʟᴅɪsʜ sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ʙᴜʀɢᴇʀ 留有小遺憾,今次當然係必點!! 漢堡包中間夾上一大塊芝士脆脆非常吸睛,配上厚切又多汁嘅漢堡扒絕對係perfect match🍔最特別係包身加入咗提子乾,食落帶少少甜甜地又有啲口感,整體好滿意,再訪會encore🧡🔸ᴏʟᴅɪsʜ ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ $78ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ 酷似冬甩的造型別緻、辨識度高,附有一小杯 ᴇsᴘʀᴇssᴏ 再增添風味。整體咖啡味濃而不苦,配上口感似雪糕嘅cream cheese依然感覺驚喜,保持到水準,初嚐嘅朋友都表示好喜歡。🔹 ʟ

🔸ᴏʟᴅɪsʜ ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ $78

🔹 ʟᴀᴛᴛᴇ $45