2023-02-06 742 瀏覽
開頭都係抱住試下既心態,仲多加一百蚊任食蠔但估唔到隻隻蠔都勁大隻,仲處理得好好,酒店級數都不為過,食10隻, 成餐已經回左本~好有特色的帶子釀海膽,成件事好名貴~燉湯好足料同好好味,估唔到連中式野都掂~ 任食刺身質量都極高,除左有多款魚生,仲有多款貝款 ( 我最LIKE)魚生厚切,貝類都切得好大件,唔係碎濕濕刺身處理得好好,唔會成舊冰,亦唔會好腥赤蝦勁大隻呀~  除左日式料理,呢度既泰國料理都好正平時食泰式生蝦都唔平架,呢度竟然有得任食泰式生蝦, 一食就知係正宗泰式野,個酸辣汁真係無得輸飛天盏炒通菜都好夠鑊氣, 超好味~ 第一次放題食咁多菜~HAHA 辣椒膏炒蜆即炒架,好香,勁有大排檔風味~ 蒜蓉焗帶子好香口 特別想讚下呢度既飲品,除左有好多款揀。仲有一D平時少見既,而且唔係CHEAP 雞野,連道地 MR JUICY 呢D都有,絕對係有落本架~  特別推介下個 Watson's 椰子梳打, 其實PINA COLADA 黎,好少酒精,但幾好味,第一見呀~甜品方面都係任攞,但食得太飽,已經食唔落試左個豆腐雪糕 ,幾香豆腐味 (呢個BRAND 都係好野黎) 呢度食物質量非常好,不論熱食, 凍
開頭都係抱住試下既心態,仲多加一百蚊任食蠔
好有特色的帶子釀海膽,成件事好名貴~
燉湯好足料同好好味,估唔到連中式野都掂~
魚生厚切,貝類都切得好大件,唔係碎濕濕
刺身處理得好好,唔會成舊冰,亦唔會好腥
赤蝦勁大隻呀~

除左日式料理,呢度既泰國料理都好正
平時食泰式生蝦都唔平架,呢度竟然有得任食
泰式生蝦, 一食就知係正宗泰式野,個酸辣汁真係無得輸

辣椒膏炒蜆即炒架,好香,勁有大排檔風味~
蒜蓉焗帶子好香口

甜品方面都係任攞,但食得太飽,已經食唔落
呢度食物質量非常好,不論熱食, 凍食, 日式泰式都好有水準
而且仲有好多野揀。MENU 仲有炸物,手卷, 泰式炒野等等但我已經食唔落
招呼好好,收碟勁快手,唔怕食到成枱碟無人收
加上價錢真係好抵。2字頭既放題而有呢個質素既,真係搵唔到第2間
唯一係挑剔既就係裝修唔夠靚囉~
2023-01-30
  • 辣椒膏炒蜆