呢間係我愛店之一,每次食完都覺得好滿足!今次又試吓唔同菜式,乳豬意大利飯有啲驚喜!窩夫一貫好食😋🔸避風塘魷魚鬚 $78估唔到都幾惹味,好夠蒜同香辣!魷魚鬚幾彈牙!🔸大蒜絲自家烤乳豬意大利飯 $198呢個配搭幾新穎!有兩大件自家製乳豬,個皮超脆!調味適中,唔會太鹹,比想像中好食!意大利飯米粒偏硬,好正宗煮法,想軟身啲都可以落單時講~ 意大利飯好creamy,撈埋大蒜絲一齊食幾香口,不過整體都會有啲膩,share食最好!🔸二世祖招牌窩夫配雪糕(豆腐/玄米茶) $108個擺盤勁靚,睇得出好有誠意!有4件窩夫🧇,外面微脆,裡面係比較軟糯嘅口感~ 可以配士多啤梨忌廉芝士醬、搽茶蛋黃醬一齊食,令窩夫味道更有層次~ 士多啤梨醬酸酸甜甜,幾特別!雪糕揀咗豆腐味,味道ok,加咗隻眼仔幾可愛~ 🔸凍二世祖特濃朱古力 $48每次嚟都必叫!朱古力好香濃!微甜剛好!

🔸避風塘魷魚鬚 $78
估唔到都幾惹味,好夠蒜同香辣!魷魚鬚幾彈牙!

🔸大蒜絲自家烤乳豬意大利飯 $198

🔸二世祖招牌窩夫配雪糕(豆腐/玄米茶) $108

🔸凍二世祖特濃朱古力 $48
每次嚟都必叫!朱古力好香濃!微甜剛好!
  • 避風塘魷魚鬚
  • 凍二世祖特濃朱古力