2024-03-28 29 瀏覽
今日經過九龍灣醒起SuperNormal 既豬手好好味,所以又去左朝聖😋除左豬手,我地仲叫左芥末牛肉沙律,鹅干牛肉漢堡,Nacho , 雙色魚子煙三文魚天使麵頭盤先上牛肉沙律,牛肉燒到剛剛好,配上新鲜沙律菜同鲜甜既蕃茄仔,非常可口豬手一如以往烤到D皮非常脆口,最喜歡皮與肉之間既果一層骨膠原,沾上蜜糖芥末非常yummy。阿女見到最喜歡既Nacho 上場,兩眼發光🤭,沾上肉醬同醬料,一塊接一塊停了了。Burger 碟上既薯條阿女當然都唔放過啦,而Burger 用鵝肝配牛肉真係一絕,鵝肝果種後勁繼續起味蕾上跳舞。雙色煙三文魚意粉非常Creamy, 擺盤放得好靚上面仲襯左朵花,真係色香味俱存我地都食到捧着肚皮,非常滿足😋今次見到Menu 上多了烤雞都好吸引,下次要黎再試下

我地都食到捧着肚皮,非常滿足😋

今次見到Menu 上多了烤雞都好吸引,下次要黎再試下