2018-05-19 1511 瀏覽
之前都去過另一間親子餐廳,但呢一間第一次去就覺得做得好差! 我地book左尋晚7點,一去到櫈都未坐,個職員就走過黎我地嗰枱係咁摧我地落單,話廚師趕住要收工,8點就要截單喇~ 但我地有3個family成3個bb,我地都要settle哂佢地先可以睇到menu㗎嘛?! 個職員係吾只摧我地一次!!! 到d野食黎左,每碟餸既份量都好少,隻碟係好大呀,但d餸好少,根本就吾會飽肚! 同埋d野食係吾好食.... 總括黎講,呢間親子餐廳比起我之前去嗰間真係差得好遠~ 場地細之餘,玩既野吾夠多元化,但小朋友入場費都要成138蚊,勁吾抵! 仲有,餐廳冷氣吾夠,我地大人細路就算喺室內都出哂汗... 我仔係要除淨件背心黎玩! 仲有,親子餐廳得兩個鐘時間係根本吾夠玩,因為餵小朋友食野都要成個幾鐘,咁邊夠時間去玩呀? 到到差吾多9點,個職員又走過黎問我地d野食仲要吾要,又話洗碗果個趕住收工,所以要執野喇! 勁離譜呀~ d人手點安排? 乜餐廳d員工係咁早收工? 即係我地客人玩到9點完,d員工都係9點走? 如果係咁,咁做咩叫做餐廳?! 佢地為左想準時收工,而趕客人走?! 呢一餐係我第一次食得最吾舒服,趕頭趕命咁! 所以
之前都去過另一間親子餐廳,但呢一間第一次去就覺得做得好差!
總括黎講,呢間親子餐廳比起我之前去嗰間真係差得好遠~ 場地細之餘,玩既野吾夠多元化,但小朋友入場費都要成138蚊,勁吾抵! 仲有,餐廳冷氣吾夠,我地大人細路就算喺室內都出哂汗... 我仔係要除淨件背心黎玩! 仲有,親子餐廳得兩個鐘時間係根本吾夠玩,因為餵小朋友食野都要成個幾鐘,咁邊夠時間去玩呀? 到到差吾多9點,個職員又走過黎問我地d野食仲要吾要,又話洗碗果個趕住收工,所以要執野喇! 勁離譜呀~ d人手點安排? 乜餐廳d員工係咁早收工? 即係我地客人玩到9點完,d員工都係9點走? 如果係咁,咁做咩叫做餐廳?! 佢地為左想準時收工,而趕客人走?! 呢一餐係我第一次食得最吾舒服,趕頭趕命咁! 所以我地亦都吾會再encore呢間餐廳!
2018-05-18