餐廳: 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
資訊:

最鍾意食海鮮蒸氣火鍋 新鮮海鮮就是簡單清蒸♨️已經好好食😆😋呢度店員好nice同專業🥰 介紹每款海鮮特色之餘 仲會幫埋我地計時蒸熟d海鮮 蒸得岩岩好 💯 保證熟又唔會過老😚👍🏻 好似蒸不同海鮮 會放蒸爐中心較熱 或爐邊溫度低d 🤓 尊貴海鮮套餐 每位$419另外叫左🧉菊花杞子 清熱明目超好人送左份即炸脆魚片小食比我地🥰🦀野生膏仔蟹 蟹鉗啖啖肉 肉質爽彈鮮甜😋🦀太平洋饅頭蟹同🦞野生琵琶龍蝦 市面上很難買到 呢度就有得食饅頭蟹細細隻扁扁圓圓好得意😍 食落原來咁鮮甜👍🏻八頭南非鮑魚(升級+$48)煙韌爽滑😋質感比一般九孔鮑魚緊密👍🏻更有嚼頭🦐加拿大野生大赤蝦 同🦪大西洋野生青口 超鮮甜 赤蝦味濃仲爆多蝦汁😆野生確實鮮味無比肉質更嫩滑😋🐚黃金翡翠螺 肉質厚肥彈牙有嚼勁好有口感😙🦪韓國釜山珍珠蠔 細細粒 鮮甜軟滑🦪聖子爽口又好鮮甜🌽有機蔬菜籃 有甜粟米同娃娃菜 原汁原味 最後粥底火鍋集合所有海鮮精華 啖啖滿「粥」!😁食埋甜品 椰汁雪燕 滋潤大滿「粥」🤰🏻「蟹仙海鮮蒸氣鍋(龍崗道) 」📍九龍城龍崗道2-4號地舖

尊貴海鮮套餐 每位$419

另外叫左🧉菊花杞子 清熱明目

超好人送左份即炸脆魚片小食比我地🥰

🦀野生膏仔蟹 蟹鉗啖啖肉 肉質爽彈鮮甜😋

🦀太平洋饅頭蟹同🦞野生琵琶龍蝦
市面上很難買到 呢度就有得食
饅頭蟹細細隻扁扁圓圓好得意😍
食落原來咁鮮甜👍🏻

八頭南非鮑魚(升級+$48)
煙韌爽滑😋質感比一般九孔鮑魚緊密👍🏻更有嚼頭

🦪聖子爽口又好鮮甜

🌽有機蔬菜籃 有甜粟米同娃娃菜 原汁原味

最後粥底火鍋集合所有海鮮精華 啖啖滿「粥」!😁

食埋甜品 椰汁雪燕 滋潤大滿「粥」🤰🏻

「蟹仙海鮮蒸氣鍋(龍崗道) 」
📍九龍城龍崗道2-4號地舖