2023-11-23 699 瀏覽
九龍城出名多野食,今日又黎到呢度覓食😆估唔到位於福佬村道這間Hosea質素咁好🫶🏻餐廳以木系裝潢為主,感覺舒適悠然,岩曬同朋友傾計✨呢度套餐都好正,請卓可以揀餐湯或者沙律,我哋就揀咗一個沙律同埋一個餐湯, 忌廉餐湯濃郁又話,飲完成個人暖笠笠💗沙律新鮮,加上黑醋,唔會太Heavy👍🏻🌟#香煎三文魚柳伴蝦, 刁草忌廉汁加配天使麵三文魚柳經過香煎,外皮酥脆,內部保持了鮮嫩多汁質感,魚肉鮮美👍🏻蝦烤得剛好,鮮嫩彈牙,有口感✨與三文魚搭配增添左豐富度,蝦的鮮甜與三文魚的鮮嫩相輔相成🫶🏻刁草忌廉則為整道菜品增添了濃郁味道,令呢道菜更加豐富和滋味十足。此外,加配左天使麵,麵條彈牙,口感輕盈✨🌟#紐西蘭肉眼扒伴時蔬紐西蘭肉眼扒以其優質肉質和豐富口感而聞名,肉眼扒火候烤得岩岩好,外表金黃,內部肉質鮮嫩,咀嚼起來柔軟多汁,肉汁在口中散開,牛味出💗烤蔬菜香口鮮甜,口感清爽🥬薯角炸得香👍🏻🌟熱蜂蜜柚子茶&水蜜桃冰茶熱蜂蜜柚子茶唔會太甜,飲完感覺非常舒適☺️水蜜桃冰茶,冰冰涼涼,淡淡桃味✨
餐廳以木系裝潢為主,感覺舒適悠然,岩曬同朋友傾計✨

🌟#香煎三文魚柳伴蝦, 刁草忌廉汁加配天使麵

此外,加配左天使麵,麵條彈牙,口感輕盈✨

🌟#紐西蘭肉眼扒伴時蔬
烤蔬菜香口鮮甜,口感清爽🥬薯角炸得香👍🏻

🌟熱蜂蜜柚子茶&水蜜桃冰茶
熱蜂蜜柚子茶唔會太甜,飲完感覺非常舒適☺️
水蜜桃冰茶,冰冰涼涼,淡淡桃味✨
  • 香烤紐西蘭肉眼扒