2018-02-16 107 瀏覽
去九龍城食西餐都係第一次呢😆一坐底當然睇下有咩食有個情人節menu 好似都唔錯不過今日係同3個朋友食 唔係同情人食 都係叫返2個4-course set dinner 再散叫其他野食啦😆-▫️4-course (appetizer+ soup+ main course+ dessert) $398落完單之後首先送上餐包 有蒜蓉包同白芝麻餐包 餐包微暖 幾好食-▫️appetizer - 黑松露牛肝菌炒田螺田螺加上牛肝菌同黑松露醬 好香好夾 旁邊既薯蓉亦好滑-▫️appetizer - 意大利巴馬火腿配蜜瓜巴馬火腿同蜜瓜從來都係Perfect match 而依到既ham咸度岩岩好 蜜瓜亦好甜-▫️soup - 蟹肉磨菇忌廉湯好濃菇味 加上忌廉變得更creamy-▫️main course - 香煎美國銀鱈魚銀鱈魚好嫩滑‼️魚皮好香脆‼️-▫️main course - 燒美國頂級西冷扒一上菜超香呢 塊西冷扒都幾大塊熟度揀左medium 岩岩好 唔會覺得乾有咬口 而且脂肪平均 肉味濃郁🐮配菜薯角炸得好香脆 正呀💕 -▫️精選薄餅 Pavia special pizza (small) $128全部都係我勁鍾
去九龍城食西餐都係第一次呢😆
熟度揀左medium 岩岩好 唔會覺得乾
有咬口 而且脂肪平均 肉味濃郁🐮
配菜薯角炸得好香脆 正呀💕
精選薄餅 Pavia special pizza
全部都係我勁鍾意既食材 有磨菇 黑松露醬 火箭菜 同埋mozzarella cheese
因為用左mozzarella cheese 芝士超級拉絲呀🤤
▫️香草燴羊膝配闊條麵 $298
香草燴羊膝配闊條麵