2022-07-22 1240 瀏覽
早幾日同老公拍拖仔去咗間幾懷舊feel意大利餐廳晚餐🍽位於九龍城Pavia 餐廳唔算好大 但裝潢幾有特色🖼牆上有好多别緻小掛畫🎨另一邊成幅牆都係壁畫🎑首先來個熱辣辣餐包,想讚讚個包超級鬆軟😆真係想再ncore香煎北海道帶子配牛油檸檬汁 $158擺盤好精緻🤩個檸檬汁調較得好好 提升個帶子更加鮮味 口感彈牙 另外配搭個哈蜜瓜多汁清甜 黑松露菌忌廉汁意大利帶子牛肝菌雲吞 $198同出面食果啲好唔同 皮薄 內裡帶子同牛肝菌都算多🤩個黑松露汁非常香濃👍老公超鐘意哩道菜😋清炒蒜片辣椒意粉 $128意粉係幼身🤩係我最鐘意意粉軟硬度調較得好好👍蒜片炒得好香🧄成碟意粉炒得好乾身 夠哂色香味俱全🤩越簡單菜式越難整🥘所以依個炒意粉好有水準👏香煎智利海鱸魚柳 $328鱸魚焗完再煎🐟所以外皮煎得非常香脆 肉質都好鮮好滑🤤配菜有紫椰菜同薯蓉紫椰菜加了醋 所以加埋一起吃唔會覺得油膩最後嘆番杯香濃意大利即磨咖啡☕️餐廳雖然不是好高級裝潢 但食物質素好高質 每道菜睇得出廚師用心烹調👍侍應姐姐好親切友善🤗每次送上食物都會介紹🎆成餐飯我地食得好開心🥰
早幾日同老公拍拖仔去咗間幾懷舊feel意大利餐廳晚餐🍽

首先來個熱辣辣餐包,想讚讚個包超級鬆軟😆真係想再ncore

香煎北海道帶子配牛油檸檬汁 $158
另外配搭個哈蜜瓜多汁清甜