2018-10-01 153 瀏覽
好耐冇食過甜品啦,突然之間想食就去佐附近食😛 之前開業嗰陣時試過一次,依家再黎感覺竟然唔同佐😳.竹炭黑芝麻窩夫 $68窩夫整到外脆內軟,真係滿滿嘅竹炭芝麻味,好有驚喜😚,但如果可以熱返少少就完美🤥 配搭咗椰子味嘅雪糕,幾特別。.紫薯心太軟 $98又食到心太軟又食到窩夫😍 勁爽!唔知有冇人同我一樣食心太軟好鍾意吉穿佢,睇佢流出嚟既感覺好治療🙈🙈 一食落口超級紫薯仲要有啲紫薯蓉係入面😚 身為紫薯控十分滿足。通常食啲窩夫個味道係會分開佐,所以唔係好鐘意食,但依間係真係融合佐一齊,仲用佐豆腐雪糕,異常地夾😍 仲有仲有甜甜既哈蜜瓜😋.總結,今次食嘅感覺同第一次截然不同😍 完全覺得充滿驚喜,仲要每一份甜品都食到好飽好滿足😚 不過有最低消費,食得太飽既要留意啦😛 如果想食多啲口味就建議簡心太軟,可以試埋窩夫呀嘛🤤
竹炭黑芝麻窩夫 $68
竹炭黑芝麻窩夫