2022-08-17 1218 瀏覽
🇭🇰大瀛喜日本料理·8:30後晚市放題$248我哋已經超耐冇食過放題啦 今次放工之後差唔多8:30先嚟到 所以就可以食到佢個優惠時段😈呢間佢係真係嗌幾多件上幾多件 唔會一次過俾好多飽肚嘅嘢你 所以我地最後係成功將menu上面我地有興趣既野都嗌曬😎·刺身 l 壽司佢嘅刺身比我想像中出色 帶子 北寄貝都幾鮮甜 口感幾好 之後螺片都係平時放題食開嘅質素啦😌比較有驚喜嘅係佢個花海蜇 質感好好 不過佢個赤貝就一般啲🫢蝦嘅話我哋試咗虎蝦 甜蝦同赤蝦 最好食同埋最大隻嘅係赤蝦 其他嗰兩款都比較瘦削少少😂😂之後佢個京蔥拖羅蓉塔都有驚喜 佢呢個黑松露味好出 口感唔錯🍄·炸物 l 天婦羅 l 燒物佢呢度嘅芝麻雞翼做得幾好食 係真係炸到好脆 調味唔錯 而且雞翼都大隻🐤之後個吉列蠔都係超熱辣辣🦪天婦羅方面佢個南瓜同蕃薯都好軟糯 蟹棒都唔錯😎個香芋丸我自己就覺得甜左少少🍠反而燒物我自己覺得一般啲 佢個羊鞍係比較騷嘅 所以麻麻哋 比目魚同鰻魚都係正正常常姐 反而佢個燒翠玉瓜超級juicy 而且佢個燒菠蘿好甜 所以燒物嘅話建議大家嗌蔬菜類🍍😈😈·一品料理 之後佢呢度係有鮑汁扣花膠嘅 而且都幾大塊 質感唔錯 不過就唔
🇭🇰大瀛喜日本料理
細西蘭香草羊鞍
反而燒物我自己覺得一般啲 佢個羊鞍係比較騷嘅 所以麻麻哋
蒲燒鰻魚
一品料理
之後佢呢度係有鮑汁扣花膠嘅 而且都幾大塊 質感唔錯 不過就唔算話好入味
殿堂宴客醉鮑魚
之後佢仲有醉鮑魚同辣酒煮黃金螺 都幾特別😂
黃金大蝦
黃金大蝦都有鹹蛋黃味🦐最後我哋仲嗌咗個魚湯浸菜苗食下菜😌比較有驚喜嘅係佢出面有豉油王雞翼 佢呢個幾入味 而且大大隻隻 質感唔錯
芒果雪糕
之後佢出面仲有啲凍海鮮前菜飲品同甜品都幾豐富😎
📍旺角九龍旺角彌敦道655號5樓
$273 (宵夜)
刺身
芝麻雞翼