2009-07-31 60 瀏覽
久仰之巨蛋...打令令講了好耐比我聽荃灣勁出名之巨蛋, 因為佢成日都去食..叫我一定要試下巨蛋既*威力*..於是決定去幫打令令整電腦同時..順便試埋...當日都焗熱..嘩..當時已2點幾...仲有咁多人係外面排隊...於是我相公一個人係餐廳外面排了9個字既隊~ ! b泡魚+打令令緊係行街街嘆冷氣也~小火腿omelet - 份量勁~ B泡魚一個人食..一定食唔晒呀~ 好濃蛋味..火腿絲又多炸雲吞- 脆口, 唔油, 好味道鹵水雞翼 - 夠入味鮮牛蛋治- 嘩~ 好厚呀! 一個人點食...濟晒啦...炸豬扒- 打令令話必食, 幾好, 夠大塊仲有飲品 - 凍古古力, 凍鮮檸汁 & 鮮蛋奶昔 - 檸汁酸咗D, 鮮蛋奶昔相公話有淡淡既蛋香喎~3個人共食了$200 有找, 唔好要求有咩餐廳服務, 因為人太多了~ 以咁既份量同價錢比確係抵~ 不過食完呢餐, 成個星期都唔想食蛋, 因為超標呢!
久仰之巨蛋...

炸雲吞- 脆口, 唔油, 好味道

鹵水雞翼 - 夠入味

鮮牛蛋治- 嘩~ 好厚呀! 一個人點食...濟晒啦...

炸豬扒- 打令令話必食, 幾好, 夠大塊

不過食完呢餐, 成個星期都唔想食蛋, 因為超標呢!

小火腿omelet
炸雲吞