2020-10-03 5900 瀏覽
今日中秋節,放工同男朋友去食晚餐!這間是男朋友有食物卷的餐廳,我們為用煤氣卷來,我們預約了座位。 環境真的不錯,寬鬆又光猛,乾淨又舒服;服務一流,服務員有禮貌又有效率,更幫我們轉了窗的座位,可以睇到海景❤️更特別的是睇到無想過的煙花🎆晚餐有得選擇set dinner 或者散叫我們點了一個set dinner 加粗薯條、燒春雞Set Dinner (前菜+主菜+甜品+飲品)餐包是豬仔包的口感,鹹香暖暖的,可配上另上的牛油黑菌濃湯好濃郁菇菇味道,配上香滑忌廉,配包包就好適合慢煮牛肉闊條麵:牛肉入味香軟口感一流,配上露筍、椒仔,闊條麵軟硬適中,唔會好濃味道好正藍莓芝士蛋糕:凍凍的又軟滑的藍莓芝士蛋糕,唔會太甜,口感都不錯凍檸檬茶:點了走甜,檸檬的香味不錯,正常飲品燒春雞燒春雞是有廚師即煮的,好特別;燒春雞好軟滑又熱辣辣,露筍、番茄、薯仔、黃紅甜椒,唔會好油膩,健康美味,蒜味又香又好味粗薯條特登點俾男朋友,佢超愛!脆卜卜熱辣辣,又粗粗的外脆內軟的,點上番茄汁好正
今日中秋節,放工同男朋友去食晚餐!

晚餐有得選擇set dinner 或者散叫

我們點了一個set dinner 加粗薯條、燒春雞

Set Dinner (前菜+主菜+甜品+飲品)
餐包

餐包是豬仔包的口感,鹹香暖暖的,可配上另上的牛油
黑菌濃湯

黑菌濃湯好濃郁菇菇味道,配上香滑忌廉,配包包就好適合

慢煮牛肉闊條麵

藍莓芝士蛋糕

凍檸檬茶

凍檸檬茶:點了走甜,檸檬的香味不錯,正常飲品

2020-10-01
用餐優惠