東歐餐廳

Ivan The Kozak
嚟到呢間店,第一口就食咗招牌芝士焗牛脷盅,簡直係滋味滿分👌!芝士濃滑得黎,牛脷又嫩又夠味,攪埋酥皮,搞到我食指大動,一啖接一啖!基輔扒外皮嘅酥脆同雞肉嘅嫩滑,喺口中綻放出驚喜滋味,牛油爆汁,真係正到彈!個薯片嘅香脆度,令人停唔到口,簡直係搭檔冠軍!芝士蒜蓉包完美結合咗香濃芝士同蒜香,攪得我唔知不知嬲咁一塊又一塊,食完手指都要舔乾淨,好過癮!至於豬肉餃子,肉汁鮮甜,皮滑口感足,一個字-正!試過之後,我只能講,這間店真係將東歐美食嘅精髓彰顯得淋漓盡致,為味蕾帶嚟一場華麗嘅舞會,每道菜都有自己獨特嘅風味同個性,真心推介!係咁樣,仲唔快啲約埋班朋友,一齊嚟場味蕾嘅冒險呀?!🍴👀💥