2023-06-01 566 瀏覽
📍Veggie4love中環士丹利街11號10樓🥗印尼加多加多沙律 $78🌯北京烤片 $78🍛星洲喇沙(濃醬汁)花生椰汁咖哩腰果雜菜飯 $148呢間素食餐廳有好多美國懷舊既擺設,仲有播住既音樂🎶同電視節目📺,成間餐廳都好有氣氛🥰雖然係素食,但唔講都唔係好覺🤣北京烤片既鴨🦆變左豆乾,雖然食落唔似肉,但都好香😋夾埋青瓜絲🥒、烤鴨醬同餅皮🌯,同食北京烤鴨其實差唔多😋另外,第一次食加多加多沙律🥗我地叫左少辣🌶結果變左唔辣🤣好fresh既沙律菜配上好濃味既加多加多醬同花生醬,都幾特別😆感覺花生醬🥜係佢地既常用醬汁,嗰飯主要都係食到花生醬味🤣呢兩年大家可能食過唔少中式既素食buffet,但呢間西式既素食餐廳都幾特別,大家得閒可以試下😋#bunnytummy_港島#bunnytummy_中環#bunnytummy_素食#veggie_4love#vegan#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger#hkfoodie #hkig #香港好去處 #拍拖好去處
📍Veggie4love
中環士丹利街11號10樓

🥗印尼加多加多沙律 $78

🌯北京烤片 $78

🍛星洲喇沙(濃醬汁)花生椰汁咖哩腰果雜菜飯 $148

感覺花生醬🥜係佢地既常用醬汁,嗰飯主要都係食到花生醬味🤣

#bunnytummy_港島
#bunnytummy_中環