2020-07-14 1676 瀏覽
今次約左好耐冇見既閨密一齊試下中環既新派中式素菜餐廳「Miss Lee 李好純」🥳網上見到佢地既Let's Partea下午茶都幾創新,同埋之前都未食過素食既下午茶,所以一於去試下😎-🌟Let’s Partea 下午茶Set套餐 $98🎈紅菜頭撻配咖哩素蛋黃醬 紅菜頭撻食落酸酸甜甜咁,都幾開胃~但我本身麻麻地紅菜頭,所以略嫌一般~-🎈蘑菇銀絲卷配燒烤汁 呢個相對有點兒普通,裡面夾著一啲蘑菇絲,唔算好吸引🤣-🎈麻醬百頁豆腐百頁豆腐配上超多既麻醬好好食,因為百頁豆腐好香脆,感覺有少少似食緊臭豆腐既個種感覺咁~-🎈糯米泡沫薯蓉我就最欣賞呢個創意料理!!!😝原來佢係用糯米打成泡沫再配以薯蓉,食落好match😌😍-🎈紫糯米椰子烏冬配芒果蓉賣相好精緻,個人覺得幾好食😋有啲似平時出去食既芒果椰汁紫糯米咁😍仲要成啖擺落口好方便🤪-🎈綠綠無窮 +$25 綠綠無窮主要有青檸、青蘋果🍏、菠菜同青瓜~飲落去好清新,完全飲得出係無添加任何糖🙆🏻‍♀️簡直係健康之選啊🤩-🎈開卷有益 $68開卷有益係呢度既招牌菜式之一,佢既卷皮好薄,入面既餡料分別有酸青瓜、紅菜頭、椰菜絲、甘荀絲等再配上純素既燒烤醬汁,都幾特別☺️-🔸

🌟Let’s Partea 下午茶Set套餐 $98

🎈紅菜頭撻配咖哩素蛋黃醬
🎈蘑菇銀絲卷配燒烤汁
蘑菇銀絲卷配燒烤汁

呢個相對有點兒普通,裡面夾著一啲蘑菇絲,唔算好吸引🤣
🎈麻醬百頁豆腐
麻醬百頁豆腐