2022-12-03 520 瀏覽
聽過好多食評推介,終於第一次親身黎食。平日午餐時段爆滿,無訂位既就要等位啦。我地兩個人叫佐兩個主食一個小食,主食都會送飲品,抵🤓白咖哩香茅豬扒見求,見個名咁特別就試下,好有驚喜!豬扒份量絕對唔少,白咖哩汁好香,微稠,配埋紫糯米黎食超正!😍豬扒腍腍地肉質唔錯,煎得好好食,加埋脆薯角伴碟,勁滿足!另一個主食係手撕雞湯麵,相對黎講就普通佐啲,手撕雞份量相對較少,雖然係撈得幾香幾好食,湯麵既湯底麵值得一讚,好香椰汁味,好滑,但相對見求黎講性價比就無咁高啦🧐而小食就叫佐炸墨魚丸,呢個有啲失望既,墨魚丸口感好散,唔彈牙,但勝在份量多😝同埋啲花生脆粒幾好食😋整體黎講都滿意既,上菜速度又快,中環打工仔可以一試!

整體黎講都滿意既,上菜速度又快,中環打工仔可以一試!