2023-07-15 607 瀏覽
📌大館休閒Cafe前排非常hit嘅Cafe 終於一試啦~今次試佢地嘅Strawberry Sando🥪啲忌廉好香好滑 士多啤梨都非常香甜🍓因為佢就係有面嘅三塊士多啤梨 所以我自己就覺得呢個價錢食就有少少貴 ~另外試咗佢哋嘅Passion Fruit Black Coffee Soda 呢個比較特別 酸甜嘅熱情果中和黑咖啡嘅苦澀味 唔太鍾意飲黑啡嘅我都覺得好好飲👍🏻佢哋嘅裝修都係行文青風格 好啱打卡😆各位想喺中環hea下可以黎呢度睇藝術品嘅同時輕鬆一下~🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌑🌑🥂 飲品:🌕🌕🌕🌕🌑👩🏻‍🍳 環境:🌕🌕🌕🌗🌑💯CP值:🌕🌕🌗🌑🌑✅回頭率:🌕🌕🌗🌑🌑💰Strawberry Sando ($68)Passion Fruit Black Coffee Soda ($53)Overall: ⭐️⭐️⭐️⭐️ (out of ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)📍 Between @between.life 地址:中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓Hashtags🔎#eatgoodwestsin_central#eatgoodwestsin_coffee#eatgoodwestsin_hongkongisland

📌大館休閒Cafe

前排非常hit嘅Cafe 終於一試啦~

今次試佢地嘅Strawberry Sando🥪
啲忌廉好香好滑 士多啤梨都非常香甜🍓

佢哋嘅裝修都係行文青風格 好啱打卡😆
各位想喺中環hea下可以黎呢度睇藝術品嘅同時輕鬆一下~

🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌑🌑
🥂 飲品:🌕🌕🌕🌕🌑
👩🏻‍🍳 環境:🌕🌕🌕🌗🌑
💯CP值:🌕🌕🌗🌑🌑
✅回頭率:🌕🌕🌗🌑🌑

💰
Strawberry Sando ($68)

📍 Between
@between.life