招聘中
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
2019-09-22 426 瀏覽
日期:9月19日人數:3人話說中環冇譚仔,想食的話喺港島最近要去灣仔,仲要午飯時間去到幾乎一定爆滿,要到一點幾先食到,唔夠時間。所以其實係要去尖沙咀,先可以醫到譚仔癮。呢日就同兩個同事一齊搭地鐵過海去尖沙咀,喺A2出口附近呢間地庫譚仔食lunch。去到唔駛等位,即刻坐低叫嘢食。來譚仔食嘢真係連Menu都唔使睇就叫得。一定係勿演懶肉生小勒啦。另外加多五隻土匪雞翼,再加杯凍0T。其實尖椒皮蛋同蒜泥白肉我都好想食,但叫唔到咁多。等左一陣米線終於黎啦,食咗成半碗先記得要影相,可想而之係幾咁吸引。譚仔米線味道係點相信都唔使多介紹,三小辣其實味道係會比夠突出,但又唔會太辣。呢間譚仔地方夠大,坐得幾舒服,唔得。位置喺地鐵出口旁邊,夠晒方便。雖然咁多年來譚仔都已經加價加咗好多,但都算係合理嘅。重點係大家都上咗癮,間中係要來食下架啦。
日期:9月19日
人數:3人