成日經過尖沙咀近K11 Artmall 果邊嘅酒吧街都好想試,咁岩見到理間以西班牙做主題,價錢以HH黎講都幾低就去試下😋😋👍🏻聽老闆講佢地岩岩先出左個全新餐牌,一杯野飲加串燒先$8x🤩🤩好抵👍🏻串燒味道都唔差ga 🍢黎緊都會出新的啤酒同cocktail, 中意飲cocktail嘅就一定要去試下啦~🤭🤭✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨同場仲有馬賽克(Mosaic)DIY小物可與閨蜜飲酒談心的途中一起製作馬賽克杯墊,餐廳名字互相輝映✨我都整左個啦~你呢?✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨Ps. "Papagayo"是一個西班牙語詞語,意思是「鸚鵡」,這個詞語在一些文化中也被用來形容擁有多彩羽毛的事物或具有鮮豔色彩的景象。記得留意下同佢打個卡呀😉
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨