2019-08-29 1401 瀏覽
仲記得中學時代,日日lunch都黎德狗買熱狗或者薯蓉食,因為價錢相對其他餐廳平,畢業後都好少過黎呢頭啦!咁岩要去買寵物野,所以就睇下有冇開,因為以前係冇開到咁夜架!去到發現唔係以前個姨姨,就係到諗緊D野食會唔會都轉左呢!好在都仲係同以前一樣!細個得好少錢食飯,所以叫黎叫去都係食1號餐或者薯蓉,而加有經濟能力,一於食貴少少!匈牙利腸熱狗,香腸比較粗身,咬落個皮好脆,帶有少少黑椒的辣!這裡的熱狗包是芝麻包,比較鬆軟!加上叫了混醬同埋加左肉醬(不過忘記影相),口感豐富,更加有層次!辣味燒烤腸熱狗,香腸也是粗身的,腸皮也是脆卜卜,帶有少少辣!芝士漢堡包,這款是最簡單的,有漢堡扒加芝士,雖然普通,但有種回憶!薯條是必點的,因為是粗身的薯條,外脆內軟,而且可以揀要BBQ醬代替茄汁點架,特別惹味!我諗我都要多啲返黎支持小店先得!

我諗我都要多啲返黎支持小店先得!
2019-08-24
外賣自取