2019-02-04 3794 瀏覽
中大清真Canteen | Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria 🌯📍中文大學李慧珍樓G05室平時食得飯多都想食下「立雜」野、輕食😂 依間清真餐廳係港島果邊都有分店,但係大學食當然係平啲😆👍🏻 但食物都係即叫即整,好新鮮,都幾好味😁 不過餐廳都幾細間,午飯時間好多人😂🔸 烤雞肉🍗 配薯條🍟 | $38超級邪惡之選😂- 薯條即叫即炸,好香脆! 配上唔同既白醬、青醬,有少少似流質既沙律醬,溝均食好滋味😋~ - 今次揀左辣,所以有橙色既辣醬,都真係幾辣,唔係過下口癮果種😂 不過即使食唔辣,都好好食🤣 但雞肉就唔係滑~ - 除左薯條外,都可以揀飯,不過個人覺得飯有點乾😅~- 而價錢黎講,係canteen之中唔算平,38蚊唔連飲品,但始終抵過出面食😛😂
📍中文大學李慧珍樓G05室

烤雞肉配薯條

🔸 烤雞肉🍗 配薯條🍟 | $38
超級邪惡之選😂
- 除左薯條外,都可以揀飯,不過個人覺得飯有點乾😅~
烤雞肉配薯條