伏餐廳琴晚8點附近,4條友叫左4個扒set $188-208,落單個陣話無石板,但提前6點鐘打電話book個陣又唔講!都算,好攰,費時又轉其他餐廳,照叫。之後,本身個set有前菜,但佢上左個扒先,塊扒食唔到牛味,差過花園餐廳,又細件。食食下途中,後邊個枱突然上石板,我地緊係嬲啦!呃人話無石板!之後問佢,佢解釋一輪廢話,最後先比一塊石板我地,喂,大佬,自己間鋪叫岩石但無石板提供比客人燒?仲要好似求佢咁,佢先比一塊石板我地4條友燒,真傻定玩食客?仲有,聽到其他枱話加意粉,佢話無貨,叫其他又話無,個個客人個樣都嬲嬲地咁!食完牛扒,佢先上前菜,前菜都ok,但成餐食完唔會有飽既感覺,平時其他餐廳鋸排食完都話會有飽肚感,成個用餐過程就係比錢買難受!要唔要幫襯,你地自己諗,人均二百!講真,我寧願食個m記仲好!
伏餐廳

都算,好攰,費時又轉其他餐廳,照叫。

要唔要幫襯,你地自己諗,人均二百!
講真,我寧願食個m記仲好!

牛柳,西冷牛扒
牛柳,西冷牛扒