2019-10-21 590 瀏覽
今日(21)睇左食評先去,點知中伏!去到約12:30只見一㭘客,己心知不妙!但都黎左咪入去試下,首先企係門口冇人招呼,約一分鐿先有個女侍應咬住支雪條行入黎問我幾位?然後-路食住支雪條-路带我入座,我就叫左138餐食90分鐘,後發現成問铺就只有-個侍應就係雪條妹|咁叫左意米湯底,出去睇下有咩食,嚇左-跳,菜得油麥菜(好細條)同唐生菜,睇樣吾新鲜,菰類得花菇和鲜東菇,其他丸類放左一個有趟門冰柜内,非常少種類,同埋有趟門食物柜只可容一個人去夾丸,趟門闊度约兩個家庭雪柜咁闊,我真係吾知多個一個人點去夾野?l炸物全凍及無refill,有D仲係得番D吉碟放係度!食$138牛肉可以話比大家聽你地去街市買40.至50蚊磅牛肉仲好食個佢我話比大家聽佢地D牛肉一碟面有兩種肉色,-種係淡紅色,另—種係淡肉色(好似人皮膚咁色)第-轉兩碟都係咁,放左落湯大部份都會散,即係你夾一片牛肉落去,夾起時得番半片或更少,超吾新鮮,完全無味,超伏!豬肉好DD食左-轉吾食叫埋單,雪條妹吾理我?再三叫埋單原來係度傾電話,拎張單黎仲夾住手提係度傾,真係把幾火,出左門口去隔離陳記燒鵝食左午市套餐填飽個肚先走我都吾明係openri
炸物全凍及無refill,有D仲係得番D吉碟放係度!
我都吾明係openrice點解咁多好評?食飯時間得一枱客就知伏,但我諗吾到可以伏到咁!!!