2021-06-19 498 瀏覽
.📍澳洲牛奶公司📍 #饅頭去佐敦我要幫澳牛叔叔平反下,其實佢哋可以好nice㗎 (可能少咗大陸客)! 前提係你要入座前就諗好食咩,基本上跟到佢哋嘅Speed就冇問題。P.S. 媽咪話我哋可以喺嗰度逗留20分鐘好神奇😂。------------------------------腿蛋文治 烘底 ($22+$1)落單轉過頭就光速上碟,效率毋需質疑。切皮方包經烘烤後變到挺身香脆,厚厚地咬落去Fluffy好有滿足感😆;火腿冇煎過但品質唔會過凍嚡口,陪襯食物嚟講係合格水平。炒蛋係重點,足料豐盈,嫩滑中帶點蓬鬆😋,蛋同奶味都非常濃郁,蛋汁增添口感🤤,仲有少少牛油鹹香;整體層次外脆中鬆軟內香厚,味覺碰撞一流,係世界級嘅腿蛋治。❤------------------------------蛋白燉鮮奶 ($30)表面純白平如鏡面,火候控制得啱啱好,保持到液態平固體嘅狀態,香濃嘅牛奶甜味🐮同蛋白混合嘅味道係無敵,入口暖暖地,口感滑溜細緻再化開,好正啊😍!唯一嘅缺點就係甜得濟,宜少食多滋味。------------------------------整體評分:8.0/10小編回頭率:7/10
📍澳洲牛奶公司📍 #饅頭去佐敦
P.S. 媽咪話我哋可以喺嗰度逗留20分鐘好神奇😂。
腿蛋文治 烘底 ($22+$1)

蛋白燉鮮奶 ($30)
整體評分:8.0/10
小編回頭率:7/10
腿蛋文治(烘底)
蛋白燉鮮奶
腿蛋文治(烘底)
蛋白燉鮮奶