2019-08-09 509 瀏覽
我係新搬黎住既人,星期六夜晚吾想煮飯就決定出街過對面美景花園食晚飯,其實美景呢度真係好多餐廳選擇,我地睇左好多間都吾知食咩好,行入少少見到轉角位有間日本料理既鋪頭又幾有特色,甘就打算幫襯下,結果又真係吾錯,我地叫左份牛肉炒野菜,魚柳冷麵,魚生飯,個牛肉炒野菜炒得夠香而且真係好食,魚柳好有魚味👍🏻至於魚生飯 三文魚亦都好新鮮,雖然吾係話特別高水準但不過真係值得一試,吾係話好好食,但至少呢個價錢食到呢個味道,係值得令到我地再去幫襯,呢間鋪吾算大但店內都有少量嘅日本餐廳嘅佈置。本身食完打算坐多陣但不知是否因為禮拜六的關係,門外也有很多人在等位,所以我們食完就急急腳埋單。
2019-08-03