2018-11-21 131 瀏覽
係大圍站行過去,工廈入面真係無expect到有個咁chill咁露天平台。撞岩宜家秋風起,夜晚坐係出面食飯飲下野傾下計,真係幾舒服喎!嗌左必叫既豬手,係真係唔錯的,唔油膩,唔會過份鹼到要灌水!不過略嫌個皮有點厚(雖然德國豬手都應該係偏厚皮的~),變相肉就有d少,一份豬手兩個人share就唔係好夠肉食囉!仲嗌左個黑松露薯條,面頭有好多醬啊,但個醬又唔係好有黑松露味喎,好"漏"反而上面有d粉就幾野味的,所以我地食個陣都撥開左d醬先食。個薯條份量都幾多,彌補左個豬手唔夠食haha!我地仲叫左2杯野飲,2杯都係0%啤酒:熱情果波羅同埋水蜜桃。水蜜桃個杯香d,甜度岩岩好。熱情果波羅個個就有波羅肉既,不過其實無乜熱情果既味~~去開大圍,又想搵間野坐底食飯傾計,宜度係不錯的選擇!

去開大圍,又想搵間野坐底食飯傾計,宜度係不錯的選擇!

黑松露薯條
豬手