2013-08-27 2750 瀏覽
想係度食buffet... 一定要訂檯, 但湊巧今日竟然可以即日訂到! 之前都要預早幾日book...仲要可以坐到最近即開生蠔bar的前面, 非常好~~冷盤方面, 當然是重點, 即開生蠔, 青口, 蟹腳, 翡翠螺, 全部都很新鮮生蠔一碟四隻, 即開, 呢期係澳洲蠔, 海水味都算重青口... 我從來都未食過咁飽滿的青口, 見佢未開口以為唔新鮮, 但一撬開, 原來係肥到打唔開! 正!!刺身方面, 有三文魚、吞拿魚、八爪魚... 不太差, 也不是最好沙律方面, 唔算多選擇麵包&cheese,d 麵包都唔錯~熱食方面唔多, 特別推介就係即叫即製意粉, 份量唔多, 岩晒自助餐想淺嚐的人唔需要企係度等or出去拎, 只要帶同檯上的插住的檯號簽, 做好就會有人送上, 貼心的服務即燒乳豬, 每晚只有兩輪, 燒到外皮脆, 但略嫌肥膩, 可skip甜品方面, 選擇都唔算多, 但勝在細細件, 每樣都入得口, 算唔差.總括, 為左即開生蠔, 仲要六點食到十點, 不分時段, 用左coupon, 呢個價錢相對其他buffet, 絕對值得再黎!

仲要可以坐到最近即開生蠔bar的前面, 非常好~~
生蠔一碟四隻, 即開, 呢期係澳洲蠔, 海水味都算重
沙律方面, 唔算多選擇
麵包&cheese,d 麵包都唔錯~
即開生蠔
即製意粉