2017-08-28 92 瀏覽
約左朋友們7:00鐘食呢間餐廳,好彩有朋友早到搵左位,唔係真係唔知等到何年何月啦,成間餐廳都好多人,我地食完仲有好多人等緊位。。。侍應服務態度唔錯,雖然上菜慢左d,始終太多人ma。另外,坐枱位置都有d 窄,野食成日都放唔晒落張枱到。(位置)另外,間鋪頭都好多唔同選擇,有生食,有熟食,有唔同野飲,形合唔同口味,唔同需要。(menu)我地叫左唔同刺身,三文魚,帶子,鮑魚片,希靈魚,北寄貝,生蠔,海膽。出符意料地,以為會中伏的海膽都無事,無苦味。間餐廳上刺身上到成隻船咁,幾靚。另外,我地都叫左唔同壽司。有d朋友唔食生野叫左壽喜燒,牛柳粒,豬腩肉,羊架,牛肉串等等,但係就無咩菜食。。。呢到最差的一點就係無咩甜品選擇,可能我地miss 左睇唔到啩,只係見到炸雪糕同心太軟,如果可以加多d 就好啦。

(位置)

(menu)

另外,我地都叫左唔同壽司

炸雪糕