有件事講起上嚟小妹非常之慚愧...身為21世紀雞翼終結者嘅我「 雞翼山 」開咗咁耐👉🏻👈🏻 都喺今日先第一次食 😗 每次經過睇住口味創新嘅餐牌,總喺流到一地口水 🤤💦💦💦(呢度講 呢度散🤫唔好話俾職員知)今日經過見到其他人食得津津有味金黃色雞翼🐔 實在太吸引!我終於忍唔住嚟試吓 😋😋😋 果然無令我失望💛採用産地 🇵🇱波蘭無激素優質雞翼 💛 食得安心即叫即炸,無雪藏味!13款味道 ( 甜、咸、辣 ) ✌🏻 任君選擇因為喺第一次直接炸到熟透包保每隻 💥外脆!😋肉質嫩滑!爆多肉汁💦💦💦原味雞翼本身醃得非常入味,再加上醬汁無死角地覆蓋表面,令我停唔到口🙀🐔 文青風玫瑰雞翼 (招牌)Rose Chicken Wings· · · 玫瑰味嘅蜜糖,的確有淡淡玫瑰清香甜味,再舖上真玫瑰花瓣做裝飾 😍 睇到我少女心爆發💖💖💖💖✨🐔 鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼 (超人氣)Salted Egg Yolk With Sage Chicken Wings· · ·剛炸起嘅雞翼,立刻淋上熱辣辣 鹹蛋黃+牛油+ 鼠尾草 混合嘅流沙質地醬汁,表面迷人嘅小氣泡就喺咁嚟,食落認真香口惹味 👍
有件事講起上嚟小妹非常之慚愧...
(呢度講 呢度散🤫唔好話俾職員知)

今日經過見到其他人食得津津有味

採用産地 🇵🇱波蘭無激素優質雞翼 💛 食得安心
即叫即炸,無雪藏味!
13款味道 ( 甜、咸、辣 ) ✌🏻 任君選擇
因為喺第一次直接炸到熟透
包保每隻 💥外脆!😋肉質嫩滑!爆多肉汁💦💦💦

🐔 文青風玫瑰雞翼 (招牌)
Rose Chicken Wings

🐔 鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼 (超人氣)
· · ·剛炸起嘅雞翼,立刻淋上熱辣辣 鹹蛋黃+牛油+ 鼠尾草 混合嘅流沙質地醬汁,表面迷人嘅小氣泡就喺咁嚟,食落認真香口惹味 👍🏻 濃郁嘅鹹蛋黃香味瘋狂挑逗我嘅味蕾,嗰種 鹹香 鹹香 exact7ly 喺我呢啲重口味人士 至 愛!🤣 鹹蛋黃萬歲 🙌🏻 🙌🏻 🙌🏻

🐔 香茅黑糖珍珠瑜珈雞翼 (新口味)
Chicken Wings With Brown Sugar Tapioca Pearls and Lemongrass
· · · 最初聽到個名都覺得有陣伏味,欸~ 但事實上並非如此☝🏻!當黑糖熟到焦化時,將所有香氣迫出嚟,濃濃香甜得嚟又不太膩👌🏻正!

同場加映小清新 🍊柳橙冰綠茶 解渴又解膩 ~
👍🏻 讚! 👍🏻 讚! 👍🏻 讚! 👍🏻 讚! 👍🏻 讚! 👍🏻

只可以「 大滿足 」呢兩個字嚟形容 😌 12隻雞翼轉眼已被我食清光🍽🤪🤪🤪

💛不要儀態... 只想食雞翼
💛We Love Chicken Wings Mountain
2020-11-23
下午茶