餐廳: 海港酒家
資訊:

想帶屋企人黎食飯之前一定要睇左呢篇食評😡😡未試過食餐飯要受氣!仲要係成間酒樓啲樓面既態度都咁差!公平啲講句,佢既野食唔係話一文不值,唔係特別好食,但真係受氣受飽!知道大家同屋企人食野最緊要係食得開心💕但黎到呢到真係多謝佢地比左一個咁唔愉快既經驗我地😭落單之前都知佢地係有兩款牛仔粒!名係似!但係配料完全唔同,已經特別打番開佢地個menus 比個樓面睇番係邊樣😊但係落完之後,佢地自己發現落錯左!我地話拎番個menus 留意番叫左個紫羅牛柳粒! 我地都知忙中有錯係正常,打番清左張單係冇問題😊到上菜個陣一睇就知佢地黎錯左個薯仔蜜桃牛柳粒,我地話黎錯左!侍應A 就話食呢個啦!好食架!仲話冇錯仲話要拎本menus 黎對,我地當然話好! 佢一睇就知冇得話一樣!冇左紫薑得薯仔,好似講唔通!叫埋侍應B黎話係岩架,仲要同我地對張圖話係一樣😭😭😭我地話你出錯左喎😣你個名一個係寫薯仔!一個係寫紫羅喎!佢先死死氣話要煮過!成程係到怪我地,佢地上錯菜仲要鬧番個客😳海港呢間野我知佢多分店,不過如果再有人諗住帶屋企人去食餐開心既飯!我勸大家唔好簡呢間酒樓😭😭😭😭⋯⋯真心為大家好先打呢篇評論,因為打多一粒字都浪費時間!
想帶屋企人黎食飯之前一定要睇左呢篇食評😡😡未試過食餐飯要受氣!仲要係成間酒樓樓面既態度都咁差!公平啲講句,佢既野食唔係話一文不值,唔係特別好食,但真係受氣受飽!知道大家同屋企人食野最緊要係食得開心💕但黎到呢到真係多謝佢地比左一個咁唔愉快既經驗我地😭