次次拋個波俾FD揀食咩都會中伏,今次中晒大伏,離晒大譜,食到我成肚火,睇到最後包你唔會想去諗唔到食咩,個FD話不如打邊爐放題,咩都有得食呀嘛行經呢條街其實都好多做放題,但就呢間特別平D,仲有個姐姐係樓下叫人入去話好抵食架試下諗住百零蚊放題,睇落又咁多好評wo,🙃🙃唉結果貪平咪真係冇好野囉話就話任食任飲,首先坐低諗住飲支汽水先啦原來唔係自己有個雪櫃自助,而係等咗勁耐先有人攞個桶仔裝咗4, 5支野飲飲完嘅話又要等好耐先有人再fill 4 , 5支過嚟明明就冇乜人食都要係到等佢hea完講返湯底就都係基本款,叫咗個醉雞鍋冇特別影到相,因為係一個清湯鍋另上一小碟唔知佢有冇醉到嘅雞件,因為更cheap嘅仲係後面😱😰配料紙一眼睇晒,只有二十幾款左右嚟到d配料,其實就係佢自己9執,呢度執d果度執d擺埋一碟俾你😰睇唔出有雪,似係就咁擺咗好耐😰d丸都仲話擺得,由佢d魚片睇落就唔開胃又腥必須要批評佢d肥牛,點4份佢嚟4塊係咩玩法?🤬4塊薄cheap cheap肥牛仲要隻色睇落極度唔開胃,好似變晒質咁🤬再填紙再等佢上又係要等勁耐🤮個蟹柳我真係未見過d咁恐怖咁玫紅定桃紅嘅表皮總之睇落就好似d唔知邊間黑心工廠整出
次次拋個波俾FD揀食咩都會中伏,
今次中晒大伏,離晒大譜,食到我成肚火,睇到最後包你唔會想去

諗唔到食咩,個FD話不如打邊爐放題,咩都有得食呀嘛
行經呢條街其實都好多做放題,但就呢間特別平D,
仲有個姐姐係樓下叫人入去話好抵食架試下
諗住百零蚊放題,睇落又咁多好評wo,🙃🙃
唉結果貪平咪真係冇好野囉

話就話任食任飲,首先坐低諗住飲支汽水先啦
飲完嘅話又要等好耐先有人再fill 4 , 5支過嚟
明明就冇乜人食都要係到等佢hea完

講返湯底就都係基本款,叫咗個醉雞鍋
因為更cheap嘅仲係後面😱😰

配料紙一眼睇晒,只有二十幾款左右
睇唔出有雪,似係就咁擺咗好耐😰
d丸都仲話擺得,由佢
d魚片睇落就唔開胃又腥

必須要批評佢d肥牛,點4份佢嚟4塊係咩玩法?🤬
再填紙再等佢上又係要等勁耐🤮

個蟹柳我真係未見過d咁恐怖咁玫紅定桃紅嘅表皮
總之睇落就好似d唔知邊間黑心工廠整出嚟嘅垃圾🤬
食都唔敢食🤮

好心唔想做就唔好搞咁多野啦賣下點心咪算
真係好差,好劣,狗也不x,貼錢買難受,嬲到爆粗👎🏻