本人沒有寫食評的習慣,但今次真係對食物及服務均令人失望至極點,食過中環名雞 Belon,Batard都好出色,諗住今次試下 Louise 比較一下順道過一個開心聖誕,點知結果根本沒有資格同前兩間相比.😞1)雞:成隻雞最巧功夫係雞皮,焗得薄而脆而又保留到雞肉鮮嫩吾老,係好考廚師既功底. 但今次塊皮沒有一個部位係脆,完全似隔左夜既皮又厚又腍又軟的,皮吾脆就自然會導致滿口油膩感.2) 服務:朋友同waiter反映食物質素,只想問問主廚整依隻雞是這樣的style?我心想如果是,那他就做到好成功了…😞但到埋單離開都沒有任何交代,禮貌上上前說句‘謝謝意見’都沒有,一星餐廳的服務就是如此嗎?從未如此被對待過😞

就是如此嗎?從未如此被對待過😞
Roasted    Chicken